Hovenier Akershoek

Blog

Bomen rooien

Bomen rooien

De winter is een goede tijd om bomen te snoeien, of als hij te groot of zwak wordt, weg te halen. Omdat wij de beschikking hebben over klimmaterialen kunnen wij ook de grotere bomen snoeien. Ook bomen afbreken die niet in één keer omgezaagd kunnen worden.

Aanleg voortuin met verhoogde borders

Aanleg voortuin met verhoogde borders

Deze voortuin is aangelegd met de bestaande stenen omgedraaid, zodat ze er weer uitzien als nieuw. verder zijn er verhoogde bakken gemaakt van betonnen stapelblokken. De bakken zijn ingeplant met vooral wintergroene planten zodat het in de winter ook netjes is.

Keramische tegels

Keramische tegels

Deze achtertuin is volledig bestraat met keramische tegels. De tegels hebben we gevoegd met een waterdoorlatend voegmiddel waar geen onkruid doorheen komt. Keramische tegels zijn duurzame en onderhoudsvriendelijke tegels omdat ze onder andere krasvast en makkelijk...

Klimcursus boomverzorging

Klimcursus boomverzorging

Onlangs hebben we een klimcursus gevolgd om veilig te kunnen werken in bomen. Dus voor onder andere het snoeien van de grotere bomen kunt u bij ons terecht. in de toekomst gaan we nog verder specialiseren in de boomverzorging.

3D Tekenprogramma

3D Tekenprogramma

Sinds kort werken wij met een 3D tekenprogramma. Hiermee zijn realistische tuinontwerpen mee te maken. De klant kan gelijk zien hoe de tuin er uit komt te zien.