Aanleg van tuinen

Een nieuwe tuin aanleggen doet u niet voor korte termijn, maar voor jaren. Om een goed resultaat te krijgen, zijn onder andere de volgende zaken van belang:

De bodem

Dit is de basis voor uw nieuwe tuin. Het is erg belangrijk dat deze optimaal is voor een goede groei van de planten en het gazon. De afwatering moet goed zijn; in natte periodes moet het water snel afgevoerd kunnen worden en in droge periodes moet het vastgehouden kunnen worden.

De bestrating

U kunt denken aan gebakken materiaal, beton of keramische tegels. 
De plaats van het terras is erg belangrijk. Daarbij moet gedacht worden aan de stand van de zon en uw privacy. De onderlaag van uw oprit moet goed zijn om er met uw auto op te rijden.

Erfafscheiding

Groene afscheidingen zijn mooi, maar welke haagplant gaat u gebruiken? Een hekwerk, wel of niet begroeid, is ook een mogelijkheid.
U wilt een onderhoudsvriendelijke tuin? Kies dan voor een schutting.

Het gazon

Een gazon kan erg belangrijk zijn voor een goed optisch resultaat voor uw tuin, maar ook is het nog steeds de ideale speelplek voor kinderen. Op een warme zomerdag is het de zitplaats waar u bijvoorbeeld onder een dakplataan goed kunt vertoeven.

De beplanting

De beplanting maakt uw tuin af. Om een goed resultaat te krijgen moet de juiste plant op de juiste plaats staan. Waar komen de hagen, bomen, borders? Hiervoor is een goede plantenkennis onmisbaar.

Kortom: wilt u uw tuin aan laten leggen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn u graag van dienst met onze jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg bij particulieren, bedrijven en instellingen.

Portfolio

Aanleg achtertuin

Aanleg voortuin

Aanleg tuin

Aanleg bedrijfstuin

Aanleg tuin

Accordeon inhoud komt hier!